Hirdetés

Ennél jobb The Last of Us cosplayt még nem láttunk

|

Ilyen az, ha valaki komolyan veszi a hobbiját, a lehető legtöbbet hozza ki egy témából, sőt, még egy nagyon fontos dologra is felhívja a figyelmünket.

Hirdetés

Rengeteg videojátékon alapuló cosplayt láttunk már, van, aki a kreativitását használja a jelmezek elkészítéséhez, meg olyanok is, akik a minél nagyobb hitelességre törekednek. A Maul Cosplay az utóbbihoz tartozik, és a legjobb helyet találta meg a The Last of Us életre keltésére: Csernobilt.

Ha ismerősen cseng Maul neve, az nem véletlen, mert többek között neki is köszönhetjük a néhány hónapja megjelent The Witcher kisfilmet (ami szintén zseniális volt), ám ezúttal a Naughty Dog játékából ismert Joel szerepét öltötte magára. Néhány kép egészen olyan, mintha a játékhoz készült promóciós anyag volna. Persze ez nem véletlen, a fotózás helyszínének kiválasztása elég extrém ahhoz, hogy az ember szeme elkerekedjen a nem mindennapi képek láttán.

A cosplay fotók az úgynevezett 30 km-es zónában készültek Ukrajnában, a felrobbant csernobili atomerőmű körül. A sugárzás miatt kitelepítették onnan a lakosságot, és ahogy az a fotókon is látszik, most olyan, mint egy zombis film díszlete, így tökéletes helyszín egy The Last of Us cosplayhez. Persze a CoD 4: Modern Warfare atmoszférája is visszaköszönhet bizonyos játékosoknak, ez nem a véletlen műve, az FPS játékok történelmének egyik legemlékezetesebb pályája is ide vitt el minket.

Maul a jelmezt és a kellékeket is remekül eltalálta, az elhagyatott, katasztrófa sújtotta helyszín pedig egyszerre rémisztő és látványos. Azonban nem csak egy zseniális cosplaynek lehetünk szemtanúi, készítője a környezetvédelem fontosságára is felhívja a figyelmünket, a növények által benőtt Pripyat pedig remekül szemlélteti a természet erejét. Az üzenet pedig végtelenül egyszerű, de napjainkban egyre fontosabb:

A lenyűgöző The Last of Us cosplayről készült képeket az alábbi galériában láthatjátok.

Kíváncsian várjuk, hogy legközelebb mivel áll elő a Maul Cosplay.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)