Hirdetés

The Last of Us - vennék egy kis művészet

|

A The Last of Us az egyik leggyönyörűbb játék volt, amivel valaha játszottam és most a játékhoz készült lélegzetelállító koncepciós rajzok digitális és fizikai formában is megjelentek.

Hirdetés

A The Last of Us 2013 - ha nem az elmúlt 10 év - legnagyobb játékélményét adta nekünk, amiért a remekül kidolgozott karakterek és a szívszorító történet mellett a játék vizuális megoldásai tettek a legtöbbet - ejj, de lassan múlik a szerelem.

A Sony a hivatalos blogon bejelentette, hogy a The Last of Us-hoz készült koncepciós rajzok mostantól digitális és múzeum minőségű printek formájában is elérhetően a Cook & Becker oldalán. Szinte fáj, hogy mennyire szeretném a lakásomat clickerekkel és a játékból készült egyéb dedikált képekkel kitapétázni, viszont ennek a Naughty Dog művészei bizony megkérik az árát.

Aztán amikor végigböngésztem az összes fellelhető képet és hatalmasat nyelve konstatáltam, hogy inkább ételt veszek a hónapban, mint The Last of Us-tapétát, eszembe jutott valami; hol vannak a DLC-k? A gamescom 2013-on biztosra vettem, hogy legalább egy The Last of Us DLC-t bejelentenek - ha már az Uncharted 4-et nem is -, de végül nem történt semmi.

 

Várjunk türelemmel, addig is van itt művészet, már akinek belefér. A többiek nézegethetik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)