Hirdetés

The Last of Us soundtrack - azért mégis bakeliten a legjobb

|

Kevés videojáték mondhatja el magáról azt, hogy bakeliten is meghallgathatjuk a dallamait, de a zseniális The Last of Us közéjük tartozik.

Hirdetés

A The Last of Us zenei albuma tipikusan olyan mű, amely mindenfajta formátumban kötelező, így amikor a Mondo nemrég bejelentette, hogy piacra dobják a játék betétdalaitegy limitált szériás, bakelitlemezes változatban, akkor nagyot dobbant a szívünk. 

A gyönyörű grafikákkal ellátott, limitált, négylemezes kiadáshoz Olly Moss és Jay Shaw készítette a borítóterveket, míg a The Last of Us és a Left Behind DLC lehengerlő dallamaiért a tehetséges Gustavo Santaolalla felelt.

A kifejezetten elhivatott rajongóknak és megrögzött gyűjtőknek szánt album 75 dollárba (~21150 forintba) kerül és már megvásárolható a Mondo honlapján

Szerintetek is kötelező vétel? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)