Hirdetés

The Last of Us - véletlenül került bele a szextelefon

|

Bocsánatot is kértek a fejlesztők, amiért a játékban található pár olyan telefonszám, amelyen édes női hang búg malacságokat a füledbe. De hogy került bele?

Hirdetés

Miközben daev és Sirius még mindig javában játsszák és közvetítik a The Last of Us-t, az év egyik legkiemelkedőbb alkotása egyszerűen nem tud menekülni a rivaldafényből.

A Justin Bieberes poén után most épp azzal kerültek a középpontba, hogy a játékban található telefonszámok, melyek állítólag rovarírtókhoz és más, játékbeli cégekhez tartoznak, igazából telefonszexhez juttatják a tárcsázót. Bizony, ha felkapjátok a telefont, bepötyögitek a számokat és vállaljátok, hogy irreálisan magas számlát kaptok a hónap végén, a vonal másik végéről egy selymes női hang búg a fületekbe, melynek tulajdonosa az Egyesült Államok egyik telefonszex-szolgáltatójánál tevékenykedik. A Kotakunak nyilatkozva Neil Druckmann fejlesztő elárulta, hogy a dolog abszolút nem volt szándékos, csak egy kellemetlen baki történt:

„Annyi történt, hogy [a grafikusok] beraktak néhány telefonszámot a játékba, és úgy gondolták, ha megváltoztatják a körzetszámot 555-re, a számok nem lesznek kapcsolhatóak, lévén ezt a filmekben is így oldják meg. De gondolom ez nem így működik, ha elérakod az 1-800-at. Dolgozunk a hiba eltávolításán. Ez csak egy ártatlan tévedés volt.”

Michael Fahey, a Kotaku egyik újságírója rögzítette is az egyik telefonszám tárcsázása esetén hallható köszöntőt, érdemes meghallgatni akkor is, ha nem tudtok angolul. Az év bakija.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)