Hirdetés

The Last of Us: One Night Live - nézd meg az előadást felvételről!

|

Itthoni idő szerint ma hajnalban a The Last of Us színészei eljátszottak néhány jelenetet a játékból, köztük a legendás alternatív befejezéssel.

Hirdetés

Holnap hazánkban is megjelenik a The Last of Us Remastered, ehhez igazítva hajnalban, csak erre az egy alkalomra, egy egyórás előadás erejéig összegyűltek a játék fejlesztői, színészei, zenészei és írói, hogy színpadon adjanak elő néhány emlékezetese jelenetet, és meséljenek egy kicsit olyan dolgokról, amikről eddig még soha.

Az internet csodájának hála most ti is megnézhetitek a teljes The Last of Us: One Night Live műsort felvételről, betekinthettek a mo-cap munkálatokba, és meghallgathattok néhány okos dolgot, amit a fejlesztők mondanak. Érdemes az első fél órát átugrani, mivel az csak a számláló, utána kezdődik az izgalom. És egyébként nagyon boldogak vagyunk, hogy az alternatív befejezést sem hagyták ki.

Ne feledjétek, pénteken GameNight, gyertek és ünnepeljük meg a megjelenést együtt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)