Hirdetés

Olyan gyönyörű a The Last of Us Part II, hogy természetesen artbook is jön mellé

|

Lesz egy normál, és egy sokkal drágább, Deluxe változat is belőle.

Hirdetés

Az egyébként egészen lagymatag tavaszi szezont elsősorban a The Last of Us Part II mentheti meg, ami, ha nem halogatják tovább (és Naughty Dog-játék lévén erre nincs garancia, de eddig mindig megérte várni), május 29-én érkezik PS4-re. Lesz az alapváltozat mellett többféle gyűjtői kiadás is, de aki még ezeken felül vásárolna kapcsolódó dolgokat, vagy digitálisan veszi a játékot, és beéri egy artbookkal, annak érdemes lehet lecsekkolni a Dark Horse Books által összerakott könyveket.

Hirdetés

A The Art of the Last of Us Part II egy keményfedeles művészeti album lesz, mely március 3-án válik elérhetővé az Amazon kínálatában. Megnézhetjük benne a játékhoz készült, gyönyörű rajzokat, illetve olvashatjuk az alkotók hozzáfűznivalóit. Ezért mindössze 21,93 fontot kérnek, ami nem sok egy 200 oldalas, igényes kiadványért.

Eggyel magasabb szint a Deluxe Edition. Tartalmát tekintve ugyanazt nyújtja, mint a sima, de egy slipcase tokban bújik meg, másmilyen a borítója, valamint tartozik hozzá egy litográfia. Ezért elvileg 69 fontot kell fizetni, viszont jelenleg nem elérhető az adatlapja.

Titeket csábít?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)