Hirdetés

Nem lesz olcsó, ha szeretnél egy The Last of Us Part II képet a faladra

|

Ha magunkénak szeretnénk tudni egy hivatalos The Last of Us Part II artworköt, akkor bizony mélyen a zsebbe kell nyúlni, de nézzétek meg, milyen csodásan néznek ki!

Hirdetés

Egyáltalán nem túlzás azt állítani, hogy 2020 egyik legjobban várt játéka a The Last of Us Part II, aminek sajnos egy picit elcsúsztatták a megjelenési idejét, de ha minden jól megy, még így is megkapjuk már jövő tavasszal. A várakozás nehezebbé tételéhez pedig most itt van néhány hivatalos rajz, amelyeket akár meg is vásárolhatunk, ha nagyon megtetszene valamelyik. Persze nem olcsó mulatság ez.

Hirdetés

A művészi alkotásokkal foglalkozó Cook and Becker összeállt a Naughty Doggal, hogy pár, a The Last of Us Part II fejlesztése során rajzolt artworköt kinyomtatva is elérhetővé tegyenek a széria rajongóinak. A korszerű eljárással készített nyomatok ráadásul kiváló minőségben adják vissza az eredeti képek hangulatát.

Elég borsos az áruk sajnos, ráadásul ha kérünk mellé például keretezést, akkor még többet kell fizetnünk egyért. Ha rendelnétek egyet, vagy csak meglesnétek a kollekciót, akkor kattintsatok ide!

Ti kiraknátok valamelyiket a szobátok falára?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)