Hirdetés

Elképesztő lett ez a The Last of Us Part II cosplay

|

Szinte olyan, mintha Ellie megelevenedett volna a valóságban is.

Hirdetés

A nyári Budapest Comic Conon személyesen is találkozhatunk majd pár profi cosplayerrel, de addig sem kell nélkülöznünk a minőségi jelmezeket, hiszen a közelmúltban láthattunk már egy tökéletes Ada Wongot, egy japán stílusú Cirit, egy lenyűgöző God of War kreációt és ma is mutatunk valami különlegeset.

Hirdetés

Nemsokára megérkezik a PlayStation 4-exkluzív The Last of Us folytatása, amelyre perfektül ráhangolódhatunk, ha végigpörgetjük Anocosplay képeit: a tehetséges lány igyekezett nem csupán küllemében hasonlítani a Naughty Dog játékának főhősnőjére, hanem odafigyelt arra is, hogy a környezet is olyasmi legyen, mintha a The Last of Us Part II a mi világunkban játszódna. 

A The Last of Us Part II megjelenése május 29-én várható és meglehetősen autentikus lenne, ha Anocosplay a fenti felszerelésben játszaná végig. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)