Hirdetés

A Naughty Dog dizájnere megtanít, hogyan horgolj saját Ellie-t

|

Emilia Schatz nem csak a képernyőinken kelti életre a The Last of Us Part II főszereplőjét, hanem egy elképesztően menő babát is mintázott róla, amit akárki megpróbálhat otthon is leutánozni.

Hirdetés

Abban biztosak lehetünk, hogy a Naughty Dognál nem akármilyen emberek gyűltek össze dolgozni, aminek újabb tanúbizonyságát adta a csapat egyik tehetséges tagja. Az Uncharted 4 és a The Last of Us: Part II vezető dizájnere, Emilia Schatz egyik hobbijával kapcsolatos alkotását osztotta meg a rajongókkal.

A Naughty Dog munkatársa ugyanis szabadidejében rendkívül szeret horgolni, nemrég pedig úgy döntött, hogy elkészíti Ellie figuráját, ahogy a játék első trailerében láttuk. Sőt, ami emberi ésszel már-már felfoghatatlanul apró részlet, még a rajta lévő vérfoltokat és a gitárját is kidolgozta, húrokkal és minden más alkatrészével együtt. A The Last of Us: Part II főszereplőjét pedig akár mi magunk is elkészíthetjük, ugyanis a dizájner az egész munkafolyamatról egy részletes, képekkel ellátott leírást is közzétett itt.

Mit szóltok a babához?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)