Hirdetés

The Last of Us Part II - a színészek már a stúdióban vannak

|

Az Ellie-t alakító Ashely Johnson a napokban osztott meg egy képet, amin a Joelt játszó Troy Bakerrel szerepel. Ez nekünk mindenképp jó hír.

Hirdetés

Egy pillanatig se gondoltuk, hogy idén megjelenhet a The Last of Us Part II, hiszen a tavalyi bejelentéskor a fejlesztők is azt mondták, hogy a projekt még az elején jár. Egy trailerre való anyagot persze már akkor is felvettek, de most úgy tűnik, rákapcsoltak.

A két főszereplőt alakító színész, Troy Baker és Ashley Johnson visszatérnek - nélkülük nem is lenne az igazi. Az Ashley által megosztott képen őket láthatjuk mo-cap ruhában, amint "valamilyen videojátékon" dolgoznak, melyben szerinte "zombik is vannak".

Ha ez alapján nem lett volna egyértelmű, miről van szó, a játék írója, Neil Druckmann megosztásával sikerült megerősíteni. 

Szóval így. Reménykedünk egyrészt abban, hogy az E3-on újabb videót mutatnak, másrészt abban, hogy jövő ősszel már mi is terelgethetjük a párost egy új kaland során. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)