Hirdetés

A Csernobil alkotója készít The Last of Us sorozatot az HBO-nak

|

Craig Mazin és Neil Druckmann együtt adaptálják a Naughty Dog franchise-át.

Hirdetés

A Csernobil az utóbbi évek egyik legjobb, legnézettebb sorozata lett, így az, hogy az HBO szeretne még együtt dolgozni annak alkotójával, egyáltalán nem meglepő. Ugyanakkor arra nem számítottunk, hogy pont egy The Last of Us széria lesz Mazin következő projektje, amit ráadásul a játékok írójával és kreatív vezetőjével közösen rak össze.

Hirdetés

The Hollywood Reporter számolt be arról, hogy Mazin és Druckmann az HBO megbízásából sorozatot építenek a Naughty Dog által megteremtett világra. Carolyn Strauss, valamint a fejlesztőcsapat elnöke, Evan Wells executive producerként segítenek, a gyártást pedig a Sony Pictures Television és a PlayStation Productions intézi.

A történet az első játék eseményeit dolgozza fel, de belenyúlhat a másodikba is. Mazin elmondta, szerinte Druckmann a játékipar legjobb történetmesélője, és évek óta álmodik arról, hogy elkészíthet egy ilyen adaptációt. Druckmann hozzátette, már az első pillanattól fogva lenyűgözte Mazin hozzáállása, hogy mennyire érti a The Last of Ust, és hogy milyen fantasztikus munkát végzett a Csernobillal.

A Sony Pictures Television Studios további műsorokat is tervez a PlayStation Productions-szel közösen. Ti milyen adaptációt látnátok még szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)