Hirdetés

Kiderült, mikor kezdődhet el The Last of Us sorozat gyártása

|

A májusban érkező The Last of Us Part II után indulhat be az HBO adaptációja, ami egyébként okkal vált filmből sorozattá.

Hirdetés

Amikor hivatalosan is bejelentésre került a The Last of Us széria érkezése, mindenki csak azt akarta tudni, hogy "na jó, de mikor érkezik végre?". Erre a kérdésre persze még mindig nem tudjuk a pontos választ, de a sorozat mögött álló író és producer, Craig Mazin engedett egy kis betekintést a folyamatábrába Scriptnotes podcastes szereplése alkalmával.

Hirdetés

Mazin ugyanis elmagyarázta, hogy nem tudják azonnal kezdeni a munkálatokat, mivel a Naughty Dog és a sorozat társírója, Neil Druckmann jelenleg el van foglalva a The Last of Us Part II megjelentetésével. Ha a játék megérkezett, és nincs már vele munka (a folyamatos csiszolgatáson túl természetesen), akkor Mazin arra számít, hogy elég hamar belekezdhetnek a dolgokba. Persze a koronavírus még itt is közbeszólhat, nem lehet tudni, hogy májusra mennyit változik a helyzet. 

A podcast alatt egyébként a sokáig pletykált filmes adaptáció is szóba került. A The Last of Us filmet jó darabig tervezgették, és hasonlóan az Uncharted projekthez. Végül a sorozat teljesen átvette a helyét, mert úgy érezték, hogy az emberi kapcsolatok kibontásához egy hosszabb formátum sokkal célravezetőbb - ezzel nehezen tudnánk vitába szállni. Látszólag Neil Druckmann és az HBO is osztják ezt a véleményt.

A The Last of Us Part II megjelenése 2020. május 29-én lesz esedékes PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)