Hirdetés

A játékok zeneszerzője is csatlakozott a The Last of Us sorozathoz

|

Gustavo Santaolalla fantasztikus dallamait nem csak a The Last of Us Part II-ben élvezhetjük majd, hanem az HBO nemrég bejelentett sorozatában is.

Hirdetés

A videojátékokból készült filmes adaptációk történelme legalább annyira hosszú, mint amennyire színvonaltalan, azonban az utóbbi időkben felcsillant egy kis reménysugár a Netflix Vajákjának hála (igaz, hogy az az eredeti könyveket vette alapul, de a CD Projekt Red játékai nélkül valószínűleg soha nem figyelt volna fel a szórakoztatóipar Sapkowski történeteire). Úgy néz ki tehát, hogy inkább a sorozat műfaja jelentheti a titok nyitját, az HBO pedig berendelte a The Last of Us feldolgozását, amihez most a játékok zeneszerzője is csatlakozott.

Hirdetés

Gustavo Santaolalla már a 2013-ban megjelent fantasztikus történet esetében is remek munkát végzett a zenével, így a második rész dallamaiért is ő lett a felelős. Ugyan a The Last of Us Part II megjelenésére még várunk, de szinte biztosak vagyunk benne, hogy itt sem végez félmunkát. Neil Druckman (aki a játékok és a sorozat történetéért egyaránt felelős) most a Twitteren jelentette be a zeneszerző csatalakozását az HBO sorozatához:

Az első The Last of Us minden elemében zseniális volt, ami remek alapanyaggá teszi a feldolgozásra, ezzel foglalkoztunk is egy hosszabb cikkben, amit itt olvashattok. Az HBO projektjét még izgalmasabbá teszi, hogy egyre többen csatlakoznak hozzá a Naughty Dogtól, mi pedig alig várjuk, hogy újabb részletek derüljenek ki a sorozatról. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)