Hirdetés

Ezek a The Last of Us sorozat írójának kedvenc játékai

|

Egy lelkes rajongó megkérdezte Craig Mazintől, hogy melyik az 5 kedvenc videojátéka. Az író egy meglehetősen hosszú listával válaszolt.

Hirdetés

A Csernobil sorozat írója a Naughty Dog Neil Druckmannjével dolgozik azon, hogy az HBO-ra vigyék a The Last of Us könnyfakasztó történetét, ennek kapcsán már HP is lelkendezett egy sort nektek, maradjunk annyiban, hogy nagyon várjuk az első konkrét infókat. Mazin egyébként mindeközben egy Borderlands film adaptálásán is dolgozik, így nem nehéz kitalálni, hogy meglehetősen érdekelt a videojátékok világában. A rajongók persze kérdezgetik is őt szeretett hobbijával kapcsolatosan.

Hirdetés

Egy lelkes érdeklődő annyit kérdezett, hogy mi volt Mazin életének 5 legemlékezetesebb játéka. Erre az író egy jókora listát rakott ki Twitterre, amin egyébként nem egy kiváló cím szerepel, de nem is öt, kicsit megszaladt a lelkesedésben összeírt címsor:

1. The Last of Us
2. The Elder Scrolls: Oblivion/Skyrim
3. GTA IV/V
4. F3NV/F4
5. Goldeneye
6. Super Mario 64
7. Bioshock
8. Mass Effect 1-3
9. Red Dead Redemption
10. Half-Life
11. Portal
12. Arkham City
13. Ocarina of Time
14. Star Raiders (1979)
15. Dishonored 2
16. The Bard's Tale (1985)

Tekintélyes mennyiségű kedvenc van itt, kifejezetten ínyenc finomságokkal rengeteg műfajból. Nem csoda, hogy Mazin olyan nagy örömmel vállal minden videojátékos projektet. Kíváncsiak leszünk, hogy egy vérbeli The Last of Us rajongó és a játék vezető fejlesztője mit alkotnak majd meg nekünk közös munkájukkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)