Hirdetés

Képeken nézhetünk meg egy törölt The Last of Us animációs filmet

|

A most megjelent anyagok láttán kicsit sajnáljuk, hogy a Sony végül úgy döntött, kukázza a projektet.

Hirdetés

Az Oddfellows csapata azt állította, a Sony korábban felkérte őket, hogy készítsenek egy olyan animációs kisfilmet, amely összeköti a The Last of Us első és második részét. Elméletileg a projekt végül a kukában landolt, de most felkerült az internetre jó néhány kép, amelyeken megnézhetjük, milyen lett volna, ha mégis elkészül.

Hirdetés

A napokban az Oddfellows közzétett a weboldalán néhány információt az elkaszált The Last of Us animációs film kapcsán, de időközben valamiért eltűnt a bejegyzés. A leírás szerint a csapat egyedi látványvilággal értelmezte volna újra a játék egyes fejezeteit a húszperces rövidfilmben, amiben Joel és Ellie is feltűnt volna, sőt még olyan jelenetekkel is készültek a srácok, amelyekkel eddig nem találkozhattunk a képernyőn. Sajnos az nem derült ki, hogy a Sony miért töröltette a projektet.

Ha a kész alkotást talán nem is láthatjuk, azért az internetre felkerült képeknek hála kaphatunk egy kis ízelítőt abból, hogy min dolgoztak a srácok. Íme:

Ti megnéztétek volna ezt az animációs filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)