Hirdetés

Elképesztő ez a The Last of Us hangulatát idéző Unreal Engine 4 világ

|

Összesen 10 diák alkotta meg, remek munkát végeztek, minden poszt-apokaliptikus hangulatot kedvelő pajtásnak melegen ajánljuk.

Hirdetés

A The Last of Us az elmúlt évek egyik legsikeresebb alkotása, azonban a játékélmény nem csak az érdekes sztoriból és a jól megírt dialógusokból épül fel, hanem fontos a játékost körülvevő környezet is. Most pedig láthatunk egy olyan projektet, ami remekül adja vissza a Naughty Dog játékának hangulatát.

Hirdetés

Fabrizio Bergamo és kilenc társa azt a feladatot kapta, hogy alkossanak meg egy The Last of Us 2-es pályát, ami Londonban játszódik, húsz évvel a vírus kitörése után. A csapatnak 12 hét kellett ahhoz, hogy létrehozzák az alább látható helyszínt, és bizony elég szép munkát végeztek.

A képek mellett kaptunk videókat is, tehát jó alaposan szemügyre vehetjük a különleges projektet.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)