Hirdetés

Egy játékos sétálás és futás nélkül vitte végig a The Legend of Zelda: Breath of the Wildot

|

Nem vagyunk biztosak abban, hogy most ezt az unalom vagy a versenyszellem okozta.

Hirdetés

Voltak, akik egy meztelen Linkkel játszották végig a Switchcsel együtt debütált, fantasztikus játékot, és voltak, akik faágakkal verték agyon annak legveszélyesebb ellenfeleit. Pointcrow azt találta ki magának, hogy sétálás vagy futás nélkül teljesíti a kalandot, ami végül sikerült, de nem volt kifejezetten fájdalommentes.

Hirdetés

Mivel a Breath of the Wild számtalan lehetőséget ad a környezet átszelésére, ezért önmagában az, hogy nem lehet sétálni, nem a legnagyobb probléma. Lehet ugrálni, hátraszaltózni, pajzsokon deszkázni, de még a siklóernyőzés is adott. Ettől függetlenül azért a harcok meglehetősen nehézkessé tudnak válni, ami főleg a Ganon elleni összecsapásnál jött ki. Itt véletlenül meg is tett néhány lépést, ami miatt újra kellett indítania a harcot.

Az egész végigjátszás nagyjából 7 óra 25 perc alatt lett meg. Nem tudjuk, hogy gratulálnunk kellene-e, de valamilyen formában lenyűgöző az eredmény.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)