Hirdetés

Ez a rajongói The Legend of Zelda: Breath of the Wild animáció akár hivatalos rajzfilmként is megállná a helyét

|

Ha egyszer animációs film készülne Link legújabb kalandjából, akkor az valahogy így festene.

Hirdetés

Az elmúlt évek során nem csak videojáték formájában találkozhattunk a The Legend of Zelda szériával, hiszen például képregények is még egy rövid animációs sorozat is készült régebben a Nintendo alkotásához. Most pedig azt is megnézhetjük, milyen lenne egy picit modernebb rajzfilm Link főszereplésével.

Hirdetés

Egy QianyaYin nevű felhasználó feltöltött a Vimeo oldalára egy közel két perces The Legend of Zelda: Breath of the Wild rajongói animációt, ami a minősége alapján akár egy hivatalosan licencelt alkotás is lehetne. Nem túl hosszú anyagról van szó, de a készítők szép munkát végeztek, és elég komoly akciójeleneteket raktak össze.

Ti örülnétek egy új The Legend of Zelda animációs filmnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)