Hirdetés

Gyönyörű animációs kisfilm állít emléket a The Legend of Zelda: Breath of the Wildnak

|

Néhány rajongó összeszedte a The Legend of Zelda: Breath of the Wild legfontosabb pillanatait, és egy varázslatos animációs videóban keltették életre azokat.

Hirdetés

Ha nem tudnánk, hogy a lenti kisfilmet egy rajongói csapat dobta össze, akkor simán elhinnénk, hogy egy profi animációs stúdió munkája. A Lee Jumi és Seon Seungyeon által rendezett anyagot direkt a Ghibli stúdió művészeti stílusában rakták össze, a zenét pedig a hivatalos zenei albumról kölcsönözték. A kettő keveréke egy gyönyörű emléktúra azoknak, akik végigjátszották a kalandot.

Hirdetés

A videó összefoglalja Link kalandjának első lépéseit, és végigköveti útját egészen addig, amíg össze nem csap Ganonnal. Ha nem játszottál a The Legend of Zelda: Breath of the Wilddal, még akkor is érdemes lehet végignézni ezt a csodát.

Ezután még jobban várjuk a pillanatot, hogy visszatérhessünk Hyrule csodálatos világába a Breath of the Wild készülő folytatásával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)