Hirdetés

Sokáig tartott megépíteni, de nagyon jól néz ki a Breath of the Wild fából faragott térképe

|

Ezt a rajongói alkotást valószínűleg bármelyik Zelda-rajongó gondolkodás nélkül elfogadná.

Hirdetés

Szép nagy játékteret épített a Nintendo a 2017-es The Legend of Zelda: Breath of the Wild-hoz, ahova elméletileg vissza is térhetünk majd a folytatásban. Egy rajongót annyira megihletett a térkép, hogy szabadidejét beáldozva készítette el annak kézzelfogható mását.

Hirdetés

Mason Drumm rengeteg időt beleölt a Breath of the Wildba, és ennek hatására úgy döntött, összerakja a játék térképének valódi változatát. A különleges, háromdimenziós alkotáshoz fát, valamint epoxi gyantát használt, és hat héten keresztül dolgozott rajta, összesen 65 órányi munka után készült el vele.

Az alábbi videóban alaposabban is szemügyre vehetjük ezt a remekművet, illetve a munkafolyamat különböző fázisaiba is betekintést kapunk. Közkívánatra még egy, a Trónok harca nyitánya által inspirált részletet is összeállított nekünk Drumm.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)