Hirdetés

The Legend of Zelda: Ocarina of Time - már kapható az elektromos okarina

|

A játékok történetének egyik leghíresebb hangszerét végre elektromos formában is megvásárolhatjuk.

Hirdetés

A sorozat legújabb darabja, a Breath of the Wild szenzációsan sikerült, viszont ettől függetlenül továbbra is nagy az egyetértés abban, hogy a The Legend of Zelda: Ocarina of Time volt a sorozat legjobb darabja, illetve a minden idők legjobb játékait felsoroló listákon is gyakran előkerül.

A játék egyik legfontosabb mechanikája a címben is szereplő okarina, amelyen bizonyos dallamokat eljátszva befolyásolhatjuk a játékvilágot. Ilyen hangszert eddig is lehetett kapni, hiszen magát az okarinát nem a Nintendo találta ki, viszont a ThinkGeeknek hála most végre kapható egy olyan elektromos változat, amin az eredeti játékban is megtalálható gombkiosztás szerepel.

A hangszert két módban lehet üzemeltetni a Classic Mode-ban az eredeti dallamok kombinációt kell beütnünk, a Free Play Mode-ban viszont azt játszunk, amit akarunk, természetesen ezt azért limitálja a gombok száma. Az egyetlen komoly hiányossága, hogy a hangszeren nincs sem hangerőszabályzó, sem pedig jack kimenet, pedig azért ez talán nem lenne nagy kérés még egy egyszerűbb eszköznél sem. Ettől függetlenül ha szeretnétek egy ilyet, akkor itt tudjátok megrendelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)