Hirdetés

Asztali szerepjáték készült a Zelda franchise alapján, teljesen ingyen letölthető

|

Ha nem tudod kivárni a következő Zelda megjelenését, akkor hívd össze a haverjaidat és alkossátok meg magatok a saját RPG kalandotokat.

Hirdetés

Egy kis rajongói csapat leült és összerakott egy teljesen ingyenes és tökéletesen működőképes asztali RPG-t Reclaim The Wild címmel. Karakterlapoktól a szabálykönyvig mindent kidolgoztak, ráadásul az egész játékot le lehet tölteni a weboldalukon keresztül.

Hirdetés

A cucc nagyrészt a The Legend of Zelda: Breath of the Wild fajait és szörnyeit veszi alapul, de tekintettel a műfajra, a keményvonalas Zelda rajongók a végtelenségig bővíthetik a kínálatot. Akiket egy kicsit is érdekli a széria és szereti mondjuk a D&D-t annak érdemes lehet belenéznie.

Egyébként aki nem nagy RPG-s arc, annak is érdemes lehet átböngésznie a könyveket, tekintettel a lenyűgöző mennyiségű összeszedett Zelda lore-ra, ami a bennük van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)