Hirdetés

Így festene a Zelda, ha a Studio Ghibli filmje lenne

|

Ha a The Legend of Zelda a mozitermekben végezné, akkor mi mindenképpen azt szeretnénk, hogy az ilyen formában történjen meg a dolog.

Hirdetés

A The Legend of Zelda egyike azon nagy játéksorozatoknak, ami sosem került filmvászonra, de talán jobb is így. Az biztos, hogy egy Studio Ghibli produkcióként imádnánk, és erre erősített rá a művész, Matt Vince a "Zelda x Ghibli Film" névre keresztelt videójával.

Emberünk tavaly összerakott egy Studio Ghibli inspirálta poszter albumot a The Legend of Zelda játékhoz, és most azokat felhasználva készítette el a maga kis filmelőzetesét. Nyilván ez nem egy olyan csiszolt gyémánt, mint amilyenek a Ghibli filmek általában, de arra elég, hogy álmodozni kezdjünk egy ilyen csodás együttállásról.

Reméljük, hogy az anyag van annyira szép, hogy a Nintendo jogászait is meghassa és ne vetessék le azonnal a trailert. Mi még nagyon szeretnénk megnézni egy párszor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)