Hirdetés

11 év alatt játszotta végig a The Legend of Zelda: Twilight Princesst egy kitartó nagymama

|

A hírt büszke unokája osztotta meg az internet világával, és természetesen ez a gamer nagyi is azonnal közönségkedvenc lett.

Hirdetés

A 2006-ban megjelent The Legend of Zelda: Twilight Princess története és kihívásai átlagosan nagyjából 44 óra alatt teljesíthetők, viszont a videojátékokkal nem annyira jártas, de cserébe felettébb lelkes nagyit csak az foglalkoztatta, hogy minél többet megtanuljon a játékról, és saját maga fedezze fel a világát.

Hirdetés

A Redditen GramieGreat néven kommentelő nyugdíjas játékos unokája, Chris osztotta meg a közösséggel azt a képet, amelyet a nagyi küldött neki a Twilight Princess végigjátszását követően. A játék teljesítéséhez 755 órára volt szüksége, és saját elmondása szerint valószínűleg ő játszotta végig a Twilight Princesst a leghosszabb idő alatt. GramieGreat Chris szüleitől kapta a játékot 2006-ban, hiszen  tudták, hogy nagyon kedveli a Zelda franchise-t, de több évbe telt neki, mire megismerkedett a játékvilággal és a mechanikákkal. Sokat olvasott a játékról, videókat nézett róla, fórumozott és még egy kapcsolódó könyvet is vásárolt.

Chris elmondása szerint a 82 éves nagymamája roppant kitartó ember, és leginkább ezért nem adta fel a Zelda teljesítését. A bonyolultabb, 1000 darabos kirakósokat is nagyon kedveli, még a családi vakációk alatt is hajnalokig foglalkozik vele, hogy minél előbb kirakja azokat.

Imádjuk az ilyen szenvedélyes nagyikat, talán emlékeztek a másik hősünkre is, Paul Hubans nagymamája több mint 3000 órát játszott az Animal Crossing: New Leaffel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)