Hirdetés

Hibátlan előzetessel debütált a The LEGO Batman Movie

|

Bár a legtöbben egy másik Batman trailerre koncentráltak a Comic-Conon, a denevérember építőkockás változata sem okozott csalódást, sőt!

Hirdetés

A napokban már bemutatkozott a Justice League első trailere, amelyben végre a DC-nek sem csak a sötét oldalát láthatjuk, hanem néhány poént is sikerült bezsúfolni a valamivel több mint két perces videóba.

De nem ez volt az egyetlen Batmanes anyag, amit a Warner San Diegóba vitt magával, hiszen bemutatkozott a The LEGO Batman Movie is, amelybe rögtön beleszerettünk. A szuperhős hangja ezúttal is Will Arnett lesz, aki már a LEGO Kalandban is Bruce Wayne-nek kölcsönözte a hangját, de olyan sztárok is felbukkannak, mint Ralph Fiennes (Alfred), Rosario Dawson (Batgirl), Zack Galifianakis (Joker) vagy épp Michael Cera (Robin).

A film 2017 februárjában kerül majd a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)