Hirdetés

The Long Dark - készül a filmváltozat

|

A Resident Evil széria egyik producere gondoskodik róla, hogy film szülessen a Hinterland Studio Kanadában játszódó túlélőjátékából, a The Long Darkból. Már teaser is van hozzá.

Hirdetés

A kanadai Hinterland Studio nyitott világú, egyedi látványvilággal rendelkező fagyos túlélőjátéka 2014-ben jelent meg a Steamen korai hozzáférésű címként, de augusztus elsején végre teljes értékű játékká vált és a sandbox mód mellett sztorit is kaptunk hozzá.

Hirdetés

Azonban a The Long Dark iránt érdeklődők nem csak emiatt lehetnek izgatottak mostanság, hiszen kiderült, hogy a Resident Evil franchise egyik producere, Jeremy Bolt partnerséget kötött a stúdióval, hogy elkészülhessen a filmadaptáció. A forgatókönyvet várhatóan a játék kreatív rendezője, Raphael van Lierop fogja megírni, de a stábról sajnos többet nem tudunk. Mindazonáltal alább láthattok egy "Elegy" névre hallgató élőszereplős rövidfilmet, amelyet az Oscar-díjas Christopher Plummer narrál és egyaránt szolgál kedvcsinálónak a játékhoz, valamint ízelítőként a filmváltozathoz (ezt szintén Van Lierop írta). Ha ilyen lesz a hangulat, mi szívesen látjuk. 

A The Long Dark már elérhető PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Ti örültök az adaptációnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)