Hirdetés

Még Pedro Pascal is rákattant erre a tökéletes The Mandalorian LEGO trailerre

|

Nincs már szinte olyan népszerű sorozat vagy filmtrailer, amelyből ne készítene egy tehetséges rajongó LEGO változatot, most is apró csodával lettünk gazdagabbak.

Hirdetés

Már a Stranger Things népszerűségét is megdöntötte a Diseny+ The Mandalorian sorozata, amelynek részeiről mi is igyekszünk beszámolni nektek (itt olvashatjátok az 1. rész, a 2. rész, valamint a 3. rész kritikáját), így nem csoda, hogy az egyébként nagyon hangulatos előzeteséből rajongói feldolgozás készült. Én az Eddie Izzard féle Star Wars Canteen jelenet LEGO feldolgozása óta abszolút szerelmese vagyok ennek a műfajnak, de itt nincs poénkodás, egy ez tökéletesen megalkotott LEGO Mandalorian trailer.

Hirdetés

Joebor1777 nevet viselő YouTube felhasználó nem ma kezdte az ipart, több csodás filmes feldolgozást készített már, érdemes szétnézni a csatornáján, és persze most is tényleg nagyon szép munkát végzett, pillantsatok rá az általa összerakott LEGO videóra:

Erre a teljesítményre maga Pedro Pascal, a széria főhősét megformáló színész is felfigyelt, aki pár lelkendező "wow" kíséretében osztotta meg a nagyvilággal a művet.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)