Hirdetés

A World of Tanksben ad koncertet a The Offspring

|

Az év egyik fura trendje folytatódik: Marshmello és a Korn után egy újabb zenekar lép fel egy játékban.

Hirdetés

A videojátékos közösségmozgató események mindig jópofák, jó látni, ahogy emberek korábbi tevékenységüket félbehagyva megadott időre egy kijelölt helyre vonulnak, akármi is legyen az ok. A World of Tanks játékosainak a The Offspring fog játszani szeptember 18-ától.

Hirdetés

A zenekar nemrég a Wargaming Fest: Tanker Day-en játszott Minszkben, azon együttműködés folytatása lesz ez. Nem tudni, hogy lehet majd részt venni a koncerten, illetve hogy pontosan mikor indul a buli, de a bejelentő twitterposzt szövegezéséből úgy tűnik, nem egyszeri alkalom lesz. Ahogy többet tudunk, szólni fogunk, de akárhogy is, játsszatok holnap a WoT-tal egy kicsit, hátha felcsendül a The Kids Aren't Alright vagy a You're Gonna Go Far, Kid!

Marshmello a Fortnite-ban, míg a Korn az Adventure Quest 3D-ben zenélt nemrégiben, mindkét esemény jól sikerült.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)