Hirdetés

The Sims 4 - játssz a Jóbarátokkal!

|

Egy kreatív úriember megalkotta az idén húszéves sorozat szereplőinek és helyszíneinek The Sims 4-beli mását, melyekkel akár ti is játszhattok, minden eddiginél egyszerűbben.

Hirdetés

A rémisztő csecsemők, az indokolatlan méretű vécék és a kalózoknak cenzúrázott játékelemek persze nagyon mulatságosak, de a The Sims 4-ben nem ez a csodálatos, hanem az, hogy egyesek milyen kreatívak tudnak lenni.

A korábbi részekhez is rengeteg egyedi épületet, karaktert tölthettünk le (én például anno a The Sims 2 ragyogása idején Chewbacca és Han Solo életét terelgettem, akik természetesen a Millenium Falconban éltek), de ezek beszerzése a Gallerynek köszönhetően most még könnyebbé vált. Egy ian8000 nevű felhasználó (erre az Origin ID-ra keressetek a Galleryben) elkészítette többek között a Jóbarátok, a Seinfeld helyszíneit és karaktereit, valamint az Arrested Development díszletét. A végeredmény kitűnő, mindenki felismerhető, és bár a játék korlátai, illetve az egyedi tárgyak hiánya miatt azért nincs minden a pontos helyén, a lakások és a Central Perk is amennyire lehet, élethű. Nem leszünk telhetetlenek.
 

További képeket a fenti linken találtok. Mely sorozat vagy film karaktereit terrorizálnátok szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)