Hirdetés

Rajongók és barátok biztosítják, hogy egy elhunyt The Sims 4 modder hagyatéka tovább éljen

|

A tavaly elhunyt Scumbumbo rengeteg modot készített a közösségnek, melynek tagjai igyekeznek ezt viszonozni a modok folyamatos frissítésével.

Hirdetés

Ha valaha próbálkoztál a The Sims 4 modolásával, akkor valószínűleg belefutottál valahol Scumbumbo nevébe. A tehetséges modder nem csak számtalan apróságot készített, de készségesen kisegített bárkit, akinek tanácsokra volt szüksége a saját munkáival kapcsolatban. Scumbumbo tavaly hunyt el, de a weboldala tovább él, a rajta lévő modok pedig folyamatosan frissülnek.

Hirdetés

Egy barátokból, rajongókból, és modderekből álló kis társaság tartja rendben a dolgokat. Ha ők nem lennének, akkor bármelyik frissítés használhatatlanná tehetné Scumbumbo teljes munkásságát. A srácok a modok folyamatos frissen tartásával tisztelegnek kollégájuk előtt.

"A fejlesztési és problémamegoldási készségei páratlanok voltak, de mindezen felül még barátságos és segítőkész is volt mindenkivel szemben. Egy csipet szarkazmussal és remek humorérzékkel fogadott mindent"

- írta egy modder barátja, Basemental.

Ha egy kis színt szeretnétek vinni a játékotokba, akkor böngésszetek át az alkotó galériáját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)