Hirdetés

A What Remains of Edith Finch házát a The Sims 4-ben építették meg

|

Egy ügyes rajongó a Maxis alkotásában élte ki kreativitását, és zseniális munkát végzett a sétaszimulátorban látott épület átültetésével.

Hirdetés

Ahogy az összes The Simsben, úgy a negyedik részben is megépíthetjük álomotthonunkat, hogy aztán beköltöztessük oda játékbeli karaktereinket. Ha pedig elég kreatívak vagyunk, akkor igazi remekműveket alkothatunk. Így tett Jess Harts is, aki nagyon ügyesen modellezte le a The Sims 4-ben a What Remains of Edith Finch című sétaszimulátor méretes házát.

Hirdetés

Ha játszottatok a Giant Sparrow alkotásával, akkor bizonyára tudjátok, hogy elég különleges ez az épület, és egy csomó titkot is rejt, és már az is nagy szó, ha valakinek sikerül újraalkotni az egészet kívülről. Ám a youtuber annyira komolyan vette a projektet, hogy az épület belsejét is alaposan kidolgozta. Mindehhez tizennégy órára volt szüksége, és a YouTube-ra fel is töltötte a folyamatot felgyorsítva. Íme:

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)