Hirdetés

The Surge - egy nemlétező játékmód bukkant fel a Netflix egyik sorozatában

|

A népszerű streaming szolgáltató egyik vadonatúj szériájában, a Darkban látható volt a The Surge videojáték is, ráadásul meglepő módon: osztott képernyővel.

Hirdetés

Nemrég debütált a Netflixen az első német gyártású sorozat, a Dark, amely a Puliwood szerint olyan, mintha Stephen Kinget, Stranger Thingset és a Twin Peakset kereszteznénk, szóval izgalmas cucc. 

Hirdetés

A sorozatban van egy érdekes jelenet, amelyben ketten játszanak kooperatívan a Focus Home Interactive és a Deck13 akció-szerepjátékával, méghozzá osztott képernyőn. Hogy mi a furcsa ebben? Nos, a The Surge valójában nem kapott ilyen játékmódot. A fejlesztőcsapat szóvivője Redditen számolt be az anomáliáról, elmondása alapján szabad kezet adtak a készítőknek, hogy elképzeléseiket megkötések nélkül illeszthessék be a történetbe. A Deck13 szerint a Dark producerei már hónapokkal ezelőtt megkeresték őket, hogy felhasználhassák a játékot. A The Surge egyébként szintén német fejlesztés, szóval nem meglepő, hogy ilyen gördülékenyen ment az együttműködés.

A felhasználók természetesen kíváncsiak voltak arra is, hogy a fikció valósággá válhat-e a jövőben, de a stúdió embere lehűtötte a kedélyeket: szerinte technikailag tönkrevágná a konzolt és egyébként is más módon jelentettek volna be egy ilyen fontos funkciót.

Ti örülnétek neki? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)