Hirdetés

Egy év alatt több mint 1200, játékokban található üdítőautomatát gyűjtött össze a The Video Game Soda Machine Project

|

Nem a játékok legfontosabb szereplői az üdítőautomaták, de tudat alatt az emlékezetünkbe férkőznek. Legalább egy rajongójuk biztosan van, ő már egy éve lelkesen gyűjti őket.

Hirdetés

Örülök, hogy nem csak nekem vannak fura fétiseim a videojátékokkal kapcsolatban. Jess Morrissette, aki egyébként egy politikával foglalkozó professzor, egy évvel ezelőtt hozta létre a The Video Game Soda Machine Projectet, és az elmúlt 12 hónap során óriásira hízlalta a gyűjteményt.

Hirdetés

Jelenleg több mint 1200 különböző automatáról található kép, és Jess olyannyira naprakész (valószínűleg nem mindent ő fotóz, de ő tölti fel a képeket), hogy már a napokban megjelent Fortnite-ból és a ma érkező LawBreakersből is találhatunk screenshotot. Némelyik képen diszkréten bújik meg egy masina, mások kimondottan arról készültek. Figyeljetek ti is, és ha találtok olyat, ami még nem szerepel az oldalon, küldjétek el neki Twitteren.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)