Hirdetés

The Walking Dead - összefonódik a sorozat és a játék?

|

A The Walking Dead alkotója nyitott lenne a sorozat és a Telltale játék sztorijának összemosására. Könnyen lehet, hogy ez be is következik.

Hirdetés

A The Walking Dead képregényként, sorozatként és epizodikus kalandjátékként is zseniális, csak az FPS maradt el - messze - az elvárásainktól.

A Telltale játéka inkább a képregényre épít, de a Wired megkérdezte Kirkmant, hogy mit szólna ahhoz, ha a sorozat történései is szerepet kapnának benne. "Ez az ajtó mindig nyitva áll előttünk, de hogy besurranunk-e rajta, az továbbra is egy nagy kérdés marad" - mondta az alkotó, majd hozzátette: "Nyilván akkor sem szeretnék semmi ilyen menő dolgot előre ellőni, ha terveznénk hasonlót a jövőben".

Tehát még ez is lehetséges. Olyannyira az, hogy a mostani szezonban még futólag meg is említik Macont, ami az eddigi egyetlen utalás volt a két franchise közötti kapcsolatra. Kirkman erről azt mondta, hogy "ez egy kis főhajtás volt a rajongók előtt". 

A The Walking Dead: Season 2 - Episode 2 - A House Divided megjelenése már nincs messze és a Telltale megnyugtatott mindenkit, hogy iOS-re, Macre, PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is érkezik.

Ti szeretnétek, ha a két történet összemosódna? Vagy inkább egy más típusú játékot szeretnétek, ami a sorozatot veszi alapul? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)