Hirdetés

Új videón a következő The Walking Dead játék, azonnal játszani akarjuk

|

Ráadásul az is kiderült, hogy a Saints & Sinners nem sokáig lesz PC-exkluzív.

Hirdetés

A Telltale-féle The Walking Dead sorozat nyilván kiváló volt, de nehéz másik olyan, a franchise-hoz kötődő játékot mondani, amit hasonlóan lehetett szeretni. A The Walking Dead: Saints & Sinners viszont határozottan jól néz ki, és ha tényleg minden úgy működik majd benne, ahogy azt a trailer sugallja, lesz miért örülnünk.

Hirdetés

Első ránézésre, némi pofozgatással simán kiadhatnánk hagyományos változatban is, de ahogy a jövő év több más nagy dobását, ezt is VR-ra tervezték. Az alábbi videó egy kicsit csinosítva lett, de valami ilyesmire kell számítanunk. A SteamVR-os változat január 23-án jelenik meg, amit 2020. első negyedévében követ a PSVR-os, majd 2020 végén jön az Oculus Quest-re szánt kiadás. Lehet, hogy 2020. lesz az az év, amikor tényleg megéri majd beruházni egy VR-eszközre.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)