Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - imádjuk a limitált kiadású bakelitet

|

Kevés videojáték dicsekedhet el azzal a kiváltsággal, hogy bakeliten is meghallgathatjuk a dallamait, de a zseniális The Witcher 3: Wild Hunt bizony közéjük tartozik - megérdemelten!

Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Hunt soundtrackjét szinte bármikor szívesen tesszük be háttérzenének, ráadásul a ritkaságokra ácsingózó gyűjtők és keményvonalas rajongók hamarosan egy újabb formátumban szerezhetik be kedvenc fantasy-dallamaikat. 

Két évvel azt követően, hogy a CD Projekt RED piacra dobta Ríviai Geralt utolsó kalandját a standard kiadáshoz egy zenei CD-t is mellékelve, most kiderült, hogy nemsokára már bakeliten is megvásárolható lesz, ráadásul kétfajta változatban is. Az alapverzió a The Witcher 3 harmincöt zeneszámát tartalmazza Marcin Przybylowicz komponálásában, míg a Collector's Editionre további tizenegy is ráfért a Hearts of Stone kiegészítőből. 

A "The Butcher of Blaviken", avagy "Blaviken mészárosa" című album június 2-től válik elérhetővé és körülbelül 8300 forintot kell érte leszámolniuk a vásárlóknak. Instant vétel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)