Hirdetés

The Witcher 3 - már rendelhető a fürdőző Geralt szobor

|

A kiskacsákkal pancsoló Witcher szobra viccnek indult, de a legnagyobb örömünkre valósággá vált.

Hirdetés

Először 2017. április 1-jén láthattuk a dézsában pancsoló Geralt szobrát, majd a PC Gamer csapata is kapott egy ehhez hasonló szobrot ajándékba a fejlesztőktől. A bolondok napi vicc azonban tavaly februárban elindult a valósággá válás felé, ekkor érkeztek ugyanis az első hírek arról, hogy a Dark Horse tényleg elkészíti ezt a mókás szobrot. 

Hirdetés

Most pedig az Amazon oldaláról már elő is lehet rendelni a kiskacsával fürdő Witcher kézzel festett szobrát, ami holnap, május 29-én jelenik meg. Ennek ára alapból 80 dollár (kb. 23300 forint), de most 10%-os kedvezménnyel rendelhető, így "csak" 72,13 dollárba, azaz nagyjából 21 ezer forintba kerül. Ehhez jön még hozzá a 44,48 dolláros szállítási költség és vám díj, ez mintegy 13 ezer forint. Nem egy olcsó relikviáról van tehát szó, de valószínűleg a legnagyobb The Witcher-rajongókat ez nem tántorítja el a rendeléstől. 

Ti keresnétek helyet a polcotokon egy ilyen Geralt szobornak? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)