Hirdetés

Cosplayt megszégyenítő render képeken a The Witcher 3 szereplői

|

Ástor Alexander néhány kép erejéig eddig még nem látott realitással hívta életre a játék legfontosabb szereplőit.

Hirdetés

Noha a játék lassan négy éve van a piacon, a mai napig rengeteg művész merít karaktereiből és világából. Ástor Alexander sem először nyúlt a The Witcher 3 karaktereihez, hiszen korábban már készített egy remek sorozatot ugyanezen szereplők noir stílusú változatairól. 

Hirdetés

Az illusztrátor ezúttal nem változtatott a játék stílusán, pusztán olyan részletességgel dolgozta ki a karakterek egy-egy portréját, hogy azok már tényleg fotóknak tűnnek. Alexander képein Geralt, Ciri, Triss és Yennefer látható. A művész másik tweetjeiből kiderül, hogy a renderelt képeket a játékból vett screenshotok alapján készítette. Személyes kedvencem a Cirit ábrázoló, amiről nehezen döntöttem el, hogy rajz, vagy a világ legjobban sikerült cosplaye. 

A művész oldalára egyébként minden játék rajongónak érdemes lehet ellátogatni, hiszen rengeteg gaming témájú képet készít, melyek között vannak stílusgyakorlatok, de a fentiekhez hasonló munkák is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)