Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - ezeknek a cosplay-eknek nem tudunk ellenállni

|

A The Witcher 3: Wild Hunt világ tökéletes alapanyag a cosplayerek számára, nem is csoda, hogy jobbnál jobb alkotások születnek. Most kettőt is mutatunk, amitől leesett az állunk.

Hirdetés

Még nem tudjuk, hogy az év végén hány díjat söpör majd be a The Witcher 3, de egészen biztos, hogy a CD Projekt RED játékát még évekig emlegetni fogjuk. Ha más nem azért, mert ilyen jelmezek bukkannak majd fel a PlayIT-en.

Korábban már mutattunk egy elég menő Ciri cosplay-t, ez a mostani azonban azt is túlszárnyalja. Nem elég, hogy a jelmez pazar és a fotók is nagyon a helyükön vannak (a fotós weboldalán egyébként van még néhány kép, ha szemezgetnétek), a csapat vette a fáradtságot, és kerestek egy olyan helyet, amely tökéletesen illeszkedik a játék hangulatához. Ha esetleg az HBO-nál kérdeznék, mi abszolút vevők lennénk egy ilyen sorozatra.

A női karakterek közül egyértelműen Ciri és Triss a legnépszerűbbek Niamash (emitt a deviantart profilja )azonban ennél valami egyedibbet akart, így Yennefernek öltözött. Nem is nagyon húznám az időt, nézzétek inkább a képeket.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)