Hirdetés

Bármilyen The Witcher 3: Wild Hunt képből gyönyörű festmény lehet

|

Egy rajongó egy érdekes szűrő segítségével mutatta meg, milyen lenne a The Witcher 3: Wild Hunt, ha egy festő elméjéből szökött volna ki.

Hirdetés

Bár a játékokban lezárult Geralt története, a Witcher 3: Wild Hunt még ma is rengeteg cosplayert és más művészt megihlet. Így akadt egy olyan kísérletező kedvű rajongó is, aki egy szűrővel rendkívül izgalmas eredményt elérve alakította át a CD Projekt játékának screenshotjait.

Jim2point0 azt is elárulta azok kedvéért, akik maguk is szívesen tennének egy próbát a képek átalakításával, melyik Photoshop-kiegészítőt használta a képek átalakításához. Így akár mi magunk is átalakíthatjuk a 3D-s hatású screenshotjainkat a festményekre és cel-shaded játékokra emlékeztető képekké, amik egyébként engem kicsit a Legend of Zelda: Breath of the Wildra is emlékeztettek a witcheres alkotások esetében. Az alábbi galériában megtaláljátok mind a hatvanhét képet, itt pedig néhányat össze is hasonlíthattok az eredeti screenshottal.

Witcher 3 Simplified

Ti melyik játék hasonló átalakítását néznétek meg szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)