Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - Geralt is PlayStation 4-et vett

|

A PlayStation lengyelországi kirendeltsége magát Ríviai Geraltot bérelte fel pár orenért, hogy levadásszon egy kegyetlen bestiát, a PlayStation 4-et.

Hirdetés

Miután megannyi játékos nappaliját és számítógépét felfedezte, Ríviai Geralt - akit sokan csak Blaviken Mészárosaként emlegetnek - egy különleges felhívásra lett figyelmes lengyelföld hirdetőtábláján: egy bátor és vakmerő witchert keresnek, aki hajlandó testi épségét kockára téve benyomulni a helyi piacra, és teljesíteni a lehetetlennek ígérkező küldetést, levadászni a kor masinériáinak bestiáját. 

A Fehér Farkas természetesen azonnal utána olvasott a fenevadnak a bestiáriumban, majd kitanulva annak minden fortélyát bekente ezüstkardját gépolajjal és munkához látott. A piac lézengő tömege között céltudatosan haladt előre, majd megpillantotta a szörnyeteget, amelyből nem is egy tanyázott ottan, viszont az éjsötét jószágok mellett egy még ennél is meglepőbb teremtménnyel találkozott... saját magával: 

Hogy mi történt eztán, azt Kökörcsin mester fenti énekéből ismerhetitek meg, de annyit azért előlegként elárulunk belőle, hogy részt vett a történetben egy nem túl acélos kidobófiú is, akin Geralt kénytelen volt az egyik jelét használni. Végül hősünk dolgát teljesítve nyom nélkül felszívódott, nem foglalkozott se a korlátaival, se a további lehetőségekkel

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)