Hirdetés

A Witcher 3 fejlesztése közben még egy snowboardozó Geralt is készült

|

A NoClip dokumentumfilmeseinek nem csak meséltek Witcher játékok fejlesztéséről a CD Projektnél, hanem egy, a Wild Hunt végleges változatából kihagyott easter egget is megmutattak.

Hirdetés

Ugyan jelenleg csak a Gwentben dolgozza fel a Witcher világát a CD Projekt RED csapata, a rajongók így is kaptak néhány érdekes anyagot a lengyel stúdiótól. A csapat két dokumentumfilmes csapatnak is mesélt Andrzej Sapkowski sztorijainak feldolgozásairól, a lengyel film után pedig elindult a NoClip sorozata is.

Hirdetés

Az első részben a stúdiót, a néhány éve gog.com-ot és a kezdetek óta egy játékterjesztő vállalkozást is magában foglaló CD Projekt múltját mutatták be, míg a második részben az első két Witcher játékról esett szó. A maradék négy epizódban viszont végig a Witcher 3: Wild Hunt készítéséről faggatja a készítőket Danny O'Dwyer, eközben pedig szóba került néhány vicces bug és más sztori is a fejlesztés időszakából. A készítők is jót nevettek ezek közül néhányon, sőt, még munka közben is volt annyi humorérzékük, hogy a lejtőkön lecsúszó Geraltot egy deszkával és egy új textúrakészlettel valódi snowboardozóvá alakítsák.

De ezen kívül rengeteg humoros és komolyabb, de rendkívül érdekes sztori is szóba került az eddigi részekben, amiket lejjebb találtok.

A maradék három rész egyébként a jövő hét folyamán, hétfőn, szerdán és pénteken jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)