Hirdetés

Zseniális a The Witcher 3 trailere a Végtelen háború stílusában

|

Egy rajongó elképzelte, hogy milyen lenne a The Witcher 3: Wild Hunt kedvcsinálója, ha a Bosszúállók: Végtelen háború ihlette volna meg a készítőket. Wow!

Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Hunt a játéktörténelem egyik legjobb szerepjátéka, a Bosszúállók: Végtelen háború pedig a szuperhősfilmek aktuális alfája, így csak idő kérdése volt, hogy ez a két titán mikor talál egymásra. A rajongóknak hála ez most történt meg. 

Hirdetés

Egy YouTube felhasználó, bizonyos Eduku fogta a The Witcher 3 eddigi látnivalóit, majd úgy vágta össze azokat a jellegzetes Végtelen háború dallamokkal és stílussal körítve, hogy Ríviai Geralt utolsó kalandja simán beleillene a Marvel Filmes Univerzumba (és ha így lenne, Geralt biztosan megpróbálná felszedni Skarlát Boszorkányt). Nézzétek csak: 

Lehet, hogy Geralt így bukkant fel a Soulcalibur VI-ban is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)