Hirdetés

Egy cosplayer bemutatta, hogy milyen lenne a japán stílusú Ciri

|

Így még sosem láthattuk Cintra Oroszlánfiókját.

Hirdetés

Alapvetően is mérhetetlenül népszerű volt a CD Projekt RED The Witcher-szériája a legendássá vált harmadik játék után, azonban a Netflix saját gyártású sorozata, a Vaják még nagyobbat dobott a fantasy-világ ázsióján és egyre több helyen bukkannak fel a The Witcher-univerzum szereplői (például a Resident Evil 2 Remake-ben, ugyebár). De nem csak a modderek, a cosplayerek is előszeretettel foglalkoznak Ríviai Geralttal és társaival, ezúttal Ciri került a középpontba.

Hirdetés

HellyValentine Twitteren osztotta meg legújabb munkáját, amellyel kapcsolatban elképzelte, hogy milyen lenne, ha az alapvetően is egzotikus Cirit megbolondítaná még némi japán stílussal is. Az összeállításból természetesen nem hiányozhat a kimonó és a katana sem, de HellyValentine arra is figyelt, hogy a háttér is autentikus legyen. Nézzetek rá ti is: 

Készül egyébként egy Ciri-Death Stranding crossovere is, azt se hagyjátok ki:

Ti milyen karaktereket látnátok még szívesen japán stílusba öltöztetve?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)