Hirdetés

A The Witcher első évada Geralt, Ciri és Yennefer találkozása előtt játszódik majd

|

A sorozat showrunnere szerint így jobban ki tudják bontani a karakterek jellemét, mielőtt belevágnának a közös kalandjukba.

Hirdetés

Pár napja mi is írtunk arról, hogy kijött az első előzetes a Netflix sajátgyártású The Witcher sorozatához, így hosszas várakozás után végre kaphattunk egy kis ízelítőt abból, hogyan működnek majd a karakterek a képernyőn. 

Hirdetés

Azok, akik olvasták a sorozat - és a játékok - alapjául szolgáló könyveket, a trailer alapján már sejthették, hogy az évad az első két kötetet dolgozza majd fel. Azonban ezek évtizedekkel a játékok sztorija előtt játszódnak, ami azt jelenti, hogy az a csapat, amely tagjai a videojátékban már egy jól működő egészet alkotnak, itt még nem is ismerik egymást. 

A sorozatért felelős Lauren S. Hissrich most egy Comicbook.com-nak adott interjújában megerősítette ezt a gyanút. Elmondása szerint csak úgy tudják majd a későbbiekben hitelesen megjeleníteni a karakterfejlődéseket, ha annak teremtenek egy biztos alapot. Ennek érdekében jó néhány olyan jelenetet is kapunk, amelyek a könyvekben is csak utalás szinten vannak jelen - ilyen lesz például Yennefer testi átalakulása, vagy Ciri gyermekkora a cintrai udvarban. 

Hissrich azt ígéri, hogy ennek a lassabb építkezésnek köszönhetően sokkal jobban megismerjük és megszeretjük a szereplőket az évad végi találkozásukig, ezzel nagyobb katarzist okoz majd a finálé, mintha kizárólag Geralt szemszögét ismernénk meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)