Hirdetés

The Witcher - készül a film, utána jöhet a tévésorozat

|

2017-ben kerülhet mozikba az első Witcher film, amivel a készítőknek hosszútávú tervei vannak.

Hirdetés

Mielőtt fellelkesednénk, hogy újabb játék inspirálta adaptáció készül, van egy jó-rossz (mindenki döntse el maga) hírünk: a The Witcher filmet a könyvek alapján csinálják, és akárhogy is a CD Projekt RED-nél vannak a márka jogai, nekik semmi közük nem lesz hozzá.

Az Oscar-jelölt rendezőnek, Tomasz Baginskinek viszont igen. Thania St. John, a Grimm sorozat forgatókönyvírója szintén érintett a projektben, amit a Múmia szériát gyártó Sean Daniel Company felügyel. Az élőszereplős mozi Andrzej Sapkowski rövid történetein, az A kisebbik rosszon és a Vajákon alapszik. A készítők elmondása szerint az első film amolyan előzmény lesz, melyet tévésorozat és további filmek követhetnek. Várjuk a fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)