Hirdetés

The Witcher sorozat - Geralt és Yennefer új képeinél is izgalmasabb egy karmos jószág

|

A türelmetlen rajongók a következő heteket valószínűleg a harmadik kép elemezgetésével fogják elütni.

Hirdetés

A Corriere Della Sera írói meglátogathatták a The Witcher sorozat díszletét, és ott készítettek pár fotót. A helyszínen lőttek pár képet Geraltról, Yenneferről és egy különös lényről is. Főleg az utóbbi lesz érdekes a rajongóknak.

Hirdetés

Az, hogy Geraltnak van egy lova legalább annyira izgalmas, minthogy Geralt jár kocsmába. Mindkettő ismert tény, az már viszont kevésbé, hogy az a sorban harmadik fotón bekúszó karmos mancs lényhez tartozik Várhatóan többet is meg fogunk tudni a szörnyről és a cimborájáról is a szériában. A képsor végén még Yennefert is láthatjuk teljes harci díszben.

Még nem tudjuk, hogy pontosan mikor nézhetjük meg a The Witcher első évadát, de tekintettel arra, hogy a megjelenés valamikor idén lesz, túlzottan sokat azért már biztosan nem kell várnunk rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)