Hirdetés

Ütős skelligei öltözéket készített magának ez a The Witcher III: Wild Hunt-cosplayer

|

Már több mint négy éve, hogy megjelent a CD Projekt Red szerepjátéka, de továbbra is érkeznek a jobbnál-jobb rajongói jelmezek.

Hirdetés

Az elmúlt évek során rengeteg olyan cosplayt láthattunk már, amit Ríviai Geralt harmadik videojátékos kalandja ihletett, de annyi különleges páncél és ruha van a játékban, hogy a rajongók folyamatosan elő tudnak állni valami újdonsággal. Most például a játék egy újabb ikonikus szettje lett elkészítve a valóságban is.

Hirdetés

A Skellige Armor Set egy ingyenes DLC formájában került be a játékba, és a CD Projekt Red fejlesztői elég szép munkát végeztek a dizájnjával. Egy Taryn nevű profi cosplayer meg is próbálta lemásolni a páncélszettet, és három hónapnyi kemény munka után el is készült a projekttel, ami bizony magáért beszél.

Ahogy az látható, elég pontosan sikerült eltalálni a színeket, illetve az egyes ruhadarabok különleges ismertetőjeleit. A jelmez sokféle anyagból áll, mivel az elkészítéséhez szükség volt például többfajta szövetre, műszőrmére, és még acélra is a láncing összerakásához.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)