Hirdetés

Ez a kalkulátor segít, hogy a neked legjobb sorrendben fogyaszthasd a The Witchert

|

Nem tudod, a játékokkal, vagy a könyvvel kezdj a sorozat után? És mindez mennyi idődet veszi majd el? Segítünk!

Hirdetés

A Netflix-féle Vaják sorozat dobott egy nagyot a franchise népszerűségén. A The Witcher 3: Wild Hunttal soha nem játszottak annyian, mint most, és valószínűleg a könyvesboltokban sem állnak halomban a Vaják-készletek. Érdemes azonban taktikusan nekilátni a tartalomfogyasztásnak, projektmenedzser típusú embereknek kiváló segédanyagot tudunk ajánlani.

Hirdetés

Marysia Kluziak készített egy kalkulátort, mely segít, hogy személyes preferenciáink megadásával megtaláljuk a legjobb sorrendet. Kiválaszthatjuk, hogy csak a könyvek, csak a játékok, vagy esetleg mindkettő érdekel minket, megadhatjuk, mikor kezdenénk, milyen gyorsan olvasunk, mennyit szánunk rá egy nap, illetve hogy a játékokat hogyan pörgetjük, milyen tempóban szeretnénk haladni.

Ezt követően kiírja, mennyi idő kell, hogy mindent befogadjunk, és mikorra fogunk végezni az egésszel. Én például ha minden könyvet elolvasnék és az összes játékot a kiegészítőkkel együtt végigjátszanám, ütemterv szerint szeptemberre érnék a végére, de simán lehet, hogy elhúzódna a sorozat második évadának premierjéig.

Próbáljátok ki, hátha segít, aztán essetek neki a könyveknek/játékoknak bátran, jó lesz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)