Hirdetés

Akarod a The Witcher sorozat ikonikus dalát a játékban is hallgatni?

|

Ha ti is napok óta dúdoljátok Kökörcsin nótáját a Netflix Vaják sorozatából, akkor most akár az egyik Witcher játékba is belevarázsolhatjátok azt.

Hirdetés

A Netflixen futó Vaják sorozat elképesztően nagy népszerűségre tett szert, ennek egyik járulékos előnye, hogy az első évad megnézése után rengetegen kaptak kedvet a játékokhoz. Mivel Ríviai Geralt kalandja a jelek szerint mindenhol sikert arat, így sejthető volt, hogy a rajongók elkezdik összeboronálni a sorozatot és a játékokat. Legutóbb Henry Cavill egyik jelenetét láthattuk kicsit átalakítva, hogy hasonlítson a The Witcher 3: Wild Huntra, most viszont az első játékot alakíthatjuk át, hogy Dandelion a jussát váró vajákról énekeljen.

Hirdetés

A sorozat második részében tűnik fel Kökörcsin, akit a játékokban Dandelionként ismerhettünk meg (itt ugyebár nem fordították angolra a nevét), és Geralt egyik legjobb barátja, bár kapcsolatuk meglehetősen viharos. A nagyszájú bárd és a szűkszavú vaják furcsa párosának sok remek jelenetet köszönhetünk az egész évad során, de kétségtelenül a legikonikusabb mozzanat, amikor a "Jussát várja a vaják" dal elhangzik, mely hatalmas népszerűségnek örvend a rajongók körében. Már Beat Saberben is szeletelhetünk a fülbemászó nótára, így sejthető volt, hogy előbb vagy utóbb valaki a CD Projekt Red valamelyik alkotásába is belevarázsolja. A végeredmény remekül sikerült:

A feladatot a hub997 nevű modder vállalta magára, aki az első The Witcherben szólaltatta meg a muzsikát, ami elég kézenfekvő, hiszen Dandelion ebben a részben ad koncertet. A felmérésekből látszik, hogy több mint 12 ezren tértek vissza az első játékhoz is, ha pedig ti is köztük vagytok, akkor innen tudjátok letölteni a modot, hogy a bárd más talpalávalót húzzon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)